logo-w300-white

Аква пилинг – първа стъпка при дълбоко почистване на лице.

Аква пилинг

The Clean Face е първият и единствен козметичен център в гр. София, който предлага една единствена услуга – професионално апаратно почистване на лицето. Доверете се на нашите медицински козметици, за да получите качествена услуга в няколко стъпки.

Какво представлява аква пилинг?

Аква пилинг представлява патентована водна пилинг система, която комбинира вакуум и специално разработени серуми.  Почиства и ексфолира кожата в дълбочина от всякакви замърсявания. Премахва черните точки и комедоните.

Какви ефекти се постигат с процедурата аква пилинг?

 • Евакуиране на себума от порите и премахване на черните точки

 • Разтваряне на повърхностния кератин

 • Почистване на кожата в дълбочина

 • Ексфолииране и премахване на мъртвите клетки

 • Дълбока хидратация на кожата

 • Почистване от градското замърсяване

Вакуум система за почистване на лице

Нашата професионална апаратура за почистване на лице притежава последно поколение вакуум система с 10 различни степени на мощност. Чрез нея се осъществява евакуирането на себума от порите и мъртвите клетки от повърхностния кожен слой. За разлика от ръчното почистване на лице, при използването на вакуум система кожата не се травмира и възпалява и практически няма възстановителен период. Затова аква пилинг е подходящ дори в обедната почивка.

3 различни серума, подходящи за всякакъв тип кожа

Различните типове кожа имат своите специфични потребности. Системата за аква пилинг включва 3 различни серума, които покриват спектъра от нужди на всички типове кожа.

Аква пилинг - суха кожа

Clean & Hidrate

Прилага се при нормална, суха и чувствителна кожа. Съставът е разработен така, че да ексфолира, почиства в дълбочина и хидратира като отстранява мъртвите клетки и прави кожата гладка, мека и чиста.

Ексфолиращи съставки: млечна, гликолова, полиглутаминова киселини, уреа, екстракт от плод на папая.

Почистващи порите съставки: екстракт от лавандула, листа на монарда дидима (индианска коприва), листа на мента, фрезия, цвят на лайка, и листа розмарин.

Овлажняващи съставки: бутилглицерин, дипропиламин, ликол.

Аква пилинг - clean and oil free

Clean & Oilfree

Прилага се при мазна и акнеична кожа. Емулгиране и премахване на себума от мазната кожа, екстракция на комедони и терапия за черни точки. Има мощно антисептично, противовъзпалително и антибактериално действие. Салициловата и глутамонова киселини нежно почистват порите и премахват себума.

Съставки атакуващи акне: екстракт от: лавандула, листа на монарда дидима, листа на мента, фрезия, цвят на лайка, листа на розмарин.

Съставки за премахване на черни точки: полиглутаминова и салицилова киселини, камфор.

Съставки за почистване на порите: камфор.

Аква пилинг - чувствителна кожа

Clean & Hyaluron

Представлява инфилтрация на хидратиращи и активни съставки. Съдържа силно обогатени с растежни фактори вещества, използва се след приложение на Clean & Hydrate или Clean & Oilfree, осигурява хидратация с хиалуронова киселина, биомиметични пептиди и подхранващи съставки.

Активни съставки: EGF – епидермални растежни фактори (мощно действие за възстановяване на епителните клетки), галактомицес фермент (ферментационно вещество).

Как протича процедурата аква пилинг в The Clean Face?

Лицето се почиства старателно от наличния грим. Съгласно състоянието и типа на кожата се подбират подходящите серуми и се определя степента на мощност на вакуум системата. След това процедурата може да стартира. Обхожда се цялото лице, като специално внимание се отделя на най-проблемните зони – чело, нос, брадичка. Процедурата не е болезнена, усеща се приятен масажен ефект от вакуум системата. Накрая се нанася крем. Може да се комбинира с мултиполярна радиочестота, ултразвук и йонен лифтинг.

Цена за аква пилинг на лице в гр. София

В The Clean Face имате възможност сами да изберете стъпките от нашата програма! Защо да заплащате за нещо, от което Вашата кожа не се нуждае? При нас цената за аква пилинг е 25 лв., но при покупка на пакет може да падне до 15 лв.  Пълна информация за цените на предлаганите от нас услуги може да откриете на страницата с нашия ценоразпис.

Къде може да си направите аква пилинг на лице в гр. София?

Заповядайте в козметичен център The Clean Face, локализиран в сърцето на град София – бул. Арсеналски 2, Park Center Sofia, етаж 0. Повече детайли може да откриете на страницата за контакт.

Често задавани въпроси

Колко често може да се прилага процедурата аква пилинг?

Зависи от състоянието на кожата. За хората, живеещи в градове с по-мръсен въздух като София и Перник, е уместно да се прави всеки месец, независимо от типа на кожата. При мазна и склонна към акне кожа е необходимо дълбоко почистване на лицето на всеки 2 седмици.

Какъв серум е подходящ за мен?

За суха кожа препоръчваме Clean & Hydrate, а за мазна – Clean & Oilfree. Нашите медицински козметици могат да определят типа на Вашата кожа и да изберат най-подходящата терапия за нея.

Колко време е възстановяването след аква пилинг на лице?

За разлика от ръчното почистване, при апаратно няма възстановителен период. Може да извършите Вашата процедура в обедната си почивка.

Мнения за The Clean Face

 • The Clean Face е мястото, в което често прекарвам обедната си почивка. Кожата ми възвръща блясъка си, а най-хубавата част е, че дори не се налага да слагам грим след това!

  Весела, 24г., гр. София
 • От малка имам мазна и склонна към акне кожа. Мануалното почистване при козметик изисква от мен поне 2 дни за възстановяване. Тогава научих за апаратно почистване с аквапилинг и реших да опитам. Много съм доволна.

  Гергана, 33г., гр. София
 • Правя си апаратно почистване на лицето от години и така поддържам кожата си сияйна и хидратирана. Искам да благодаря на екипа на The Clean Face за професионализма и да им пожелая още много успехи!

  Преслава, 47г., гр. София
 • Имам мазна кожа, която изисква редовно почистване. Препоръчаха ми The Clean Face и направих посещение, след което останах много доволен. Страхотно е, че предлагат частично почистване при мъже с брада. Препоръчвам.

  Стоян, 34г., гр. София
3.9/5 - (45 гласа)
logo-w300-white

Filters are great, but clean face is better