logo-w300-white

Мултиполярна радиочестота за здрава и стегната кожа.

Мултиполярна радиочестота

The Clean Face е първият и единствен козметичен център в гр. София, който предлага една единствена услуга – професионално апаратно почистване на лицето. Доверете се на нашите медицински козметици, за да получите качествена услуга в няколко стъпки.

Какво представлява процедурата мултиполярна радиочестота?

Известно е, че контролираното загряване на кожата има благоприятен ефект, като тонизира, заздравява и ускорява възстановяването. Това е причината мултиполярната радиочестота да намира широко приложение в редица естетични процедури.

Какви ефекти се постигат с процедурата мултиполярна радиочестота?

 • Увеличаване на кръвотока и ускоряване на локалния метаболизъм

 • Стимулиране на колагеногенезата

 • Подпомагане на лимфния дренаж

 • Лифтинг на кожата

 • Подобряване на кожния тургур

 • Стягане на кожата на лицето

Накрайник за мултиполярна радиочестота с 6 електрода

Нашата професионална апаратура за почистване на лице притежава накрайник с 6 електрода, които генерират електромагнитно поле. Радиочестотната енергия се доставя до кожата и мастния слой, като води до вазодилатация, увеличаване на притока на кръв, стимулиране на лимфния дренаж, потенциране на колагеногенезата. Процедурата е безболезнена, безопасна и може да се комбинира с почти всички естетични процедури.

Принцип на действие

Мултиполярната радиочестотата води до контролирано и локално загряване на тъканите до температура от около 42-43°C. Настъпва разширяване на кръвоносните съдове, увеличаване на притока на кръв. Стимулиране на фибробластите, чиято основна функция е производството на колаген. Чрез насочено движение на накрайника може да се стимулира лимфния дренаж към регионалните лимфни възли.

Как протича процедурата мултиполярна редиочестота в The Clean Face?

Лицето се почиства старателно от наличния грим. Нанася се контактен крем. Обхожда се цялото лице, като се отделя особено внимание на проблемните зони. Накрайникът се придвижва с плавни движения, като се постига леко до умерено загряване на кожата. Процедурата отнема 10-15 моинути. След манипулацията няма никакви следи, което я прави подходяща дори в обедната почивка. Може да се комбинира с аква пилинг, ултразвук и йонен лифтинг.

Цена за мултиполярна редиочестота в гр. София

В The Clean Face имате възможност сами да изберете стъпките от нашата програма! Защо да заплащате за нещо, от което Вашата кожа не се нуждае? При нас цената за мултиполярна радиочестота е 25 лв., но при покупка на пакет може да падне до 15 лв.  Пълна информация за цените на предлаганите от нас услуги може да откриете на страницата с нашия ценоразпис.

Къде може да си направите мултиполярна радиочестата в гр. София?

Заповядайте в козметичен център The Clean Face, локализиран в сърцето на град София – бул. Арсеналски 2, Park Center Sofia, етаж 0. Повече детайли може да откриете на страницата за контакт.

Често задавани въпроси

Колко често може да се прилага процедурата мултиполярна радиочестота?

Зависи от състоянието на кожата. Най-често се прилага 1-2 пъти месечно.

Може ли да се комбинира с други процедури?

Може да се комбинира с аква пилинг, ултразвук и йонен лифтинг.

Колко време е възстановяването след мултиполярна радиочестота?

Процедурата няма възстановителен период, което я прави подходяща за всеки сезон и по всяко време на деня.

Мнения за The Clean Face

 • The Clean Face е мястото, в което често прекарвам обедната си почивка. Кожата ми възвръща блясъка си, а най-хубавата част е, че дори не се налага да слагам грим след това!

  Весела, 24г., гр. София
 • От малка имам мазна и склонна към акне кожа. Мануалното почистване при козметик изисква от мен поне 2 дни за възстановяване. Тогава научих за апаратно почистване с аквапилинг и реших да опитам. Много съм доволна.

  Гергана, 33г., гр. София
 • Правя си апаратно почистване на лицето от години и така поддържам кожата си сияйна и хидратирана. Искам да благодаря на екипа на The Clean Face за професионализма и да им пожелая още много успехи!

  Преслава, 47г., гр. София
 • Имам мазна кожа, която изисква редовно почистване. Препоръчаха ми The Clean Face и направих посещение, след което останах много доволен. Страхотно е, че предлагат частично почистване при мъже с брада. Препоръчвам.

  Стоян, 34г., гр. София
4.7/5 - (7 гласа)
logo-w300-white

Filters are great, but clean face is better