logo-w300-white

Пакети „Неограничено почистване на лице“

Почистване на лице

The Clean Face е първият и единствен козметичен център в гр. София, който предлага една единствена услуга – професионално апаратно почистване на лицето. Доверете се на нашите медицински козметици, за да получите качествена услуга в няколко стъпки.

Сбогувай се с акнето!

Козметичен център The Clean Face в гр. София става Вашия най-доверен партньор в борбата срещу акнето. Мазната кожа изисква специални грижи и редовно почистване. Ние Ви предлагаме да закупите някой от нашите пакети за „Неограничено почистване“ за период от 3, 6 или 12 месеца, в рамките на които да може да почиствате лицето си безплатно. Нашите медицински терапевти ще комбинират най-добрите серуми и маски, за да може заедно да постигнем безупречни резултати!

Онлайн магазин

Какво представлява апаратно почистване на лице?

Класическото почистване на лицето е мануалното, което се извършва ръчно. За съжаление то има своите негативи – отнема повече време, болезнено е и има възстановителен период от няколко дни. С напредването на технологиите то бе изместено от апаратите. Козметичен център The Clean Face е оборудван с последно поколение медицинска техника за дълбоко почистване на лице. В сревнение с ръчното, то е по-бързо, по-ефективно, безболезнено и не изисква възстановителен период.

Защо да доверите лицето си на The Clean Face?

 • Използваме последно поколение професионална апаратура, специализирана в грижата за кожата на лицето
 • Ние сме строго профилирани в това, което предлагаме
 • При нас работят медицински козметици с дългогодишен опит
 • Съставяме цялостен терапевтичен план, съобразен със състоянието и типа на Вашата кожа
 • Може да се възползвате от и съответно да заплатите само конкретни стъпки от нашето 4-етапно почистване
 • Предлагаме пакетни предложения, които правят цените на нашите услуги едни от най-ниските на пазара
 • Оценка от 4.8+/5 в Google по мнение на нашите доволни клиенти
 • Работим в тясна колаборация с някои от водещите клинични и естетични дерматолози в гр. София

Неправилната хигиена на кожата може да обостри почти всички дерматози, като акне, атопичен дерматит, себореен дерматит и др. Почистващите процедури при медицински козметик се грижат за отстраняване на замърсяванията, излишния себум и остатъците от грим. За да е ефективно едно почистване на лице е необходимо то да се провежда с правилните продукти и през точно определен период от време, съобразен с особеностите на кожата.

Ние предлагаме грижа за кожата в 4 стъпки

Апаратно почистване на лице

Аква пилинг

Аква пилинг представлява патентована водна пилинг система, която комбинира вакуум и специално разработени серуми.  Почиства и ексфолира кожата в дълбочина от всякакви замърсявания. Премахва черните точки и комедоните.

Вакуум системата на аква пилинг е с различни степени на мощност, което позволява регулиране според третираната зона и степента на замърсяване. Успоредно с нея се използват и специални серуми, изборът на които се основава на типа кожа. 

Дълбоко почистване на лице

Мултиполярна радиочестота

Накрайникът за мултиполярна радиочестота се състои от 6 електрода, които генерират мощно електромагнитно поле. Това осигурява плавно и регулирано затопляне на кожата, която достига температура от порядъка на 42-43 °C. Контролираното загряване разтваря себума в порите, стимулира кръвотока и локалния метаболизъм. Продължителността на тази стъпка е 10-15 минути.

Мултиполярната радиочестота има също и антиейдж ефект, като спомага лимфния дренаж и колагеногеназата.

Почистване на лице с ултразвук

Ултразвук

Фокусираният ултразвук подобрява кръвообращението, стимулира лимфния дренаж и ускорява трептенето на клетките. В допълнение може да увеличи кожната пропускливост, което намира приложение трансдермална доставка на водноразтворими и мастноразтворими вещества. Процедурата е съпроводена с приятно затоплящо усещане и е с продължителност от 10- 15 минути.

Йонен лифтинг

Йонен лифтинг

Освен, че спомага за постигане на дълбоко почистване на лицето, накрайникът за йонен лифтинг има своето антиейдж приложение. Осигурява биостимулация на тъканите, подобрявайки кожният тургур и еластичност. Прецизната му технология позволява да се използва и в зоните с най-тънка и нежна кожа като горния и долния клепач.

Как протича all-in-one процедура за професионално почистване на лице в The Clean Face?

Кожата се почиства старателно от наличния грим. Първата стъпка е аква пилинг. Съгласно състоянието на Вашата кожа се определят подходящите серуми и степента на вакуум. Обхожда се цялото лице, като се отделя особено внимание на най-проблемните зони – чело, нос, скули, брадичка. Втората стъпка е мултиполярна радиочестота. Усеща се приятно загряване. Повишената температура стимулира локалния метаболим. Последните два етапа включват накрайниците за ултразвук и йонен лифтинг. Те имат за цел биостимулация и спомагане на лимфния дренаж. Накрая се нанася хидратиращ крем. Кожата се усеща свежа и е без следи от процедурата, което позволява Вие да се върнете към Вашето ежедневие.

Цена за почистване на лице в гр. София

В The Clean Face имате възможност сами да изберете стъпките от нашата програма! Защо да заплащате за нещо, от което Вашата кожа не се нуждае? При нас цените за почистване на лице започват от 25 лв.  Пълна информация за цените на предлаганите от нас услуги може да откриете на страницата с нашия ценоразпис.

Къде може да си направите апаратно почистване на лице в гр. София?

Заповядайте в козметичен център The Clean Face, локализиран в сърцето на град София – бул. Арсеналски 2, Park Center Sofia, етаж 0. Повече детайли може да откриете на страницата за контакт.

Често задавани въпроси

Колко често трябва да се извършва почистване на лице от козметик?

Зависи от състоянието на кожата. За хората, живеещи в градове с по-мръсен въздух като София и Перник, е уместно да се прави всеки месец, независимо от типа на кожата. При мазна и склонна към акне кожа е необходимо дълбоко почистване на лицето на всеки 2 седмици.

Кое е по-добре - ръчно или апаратно почистване на лице?

Апаратното почистване на кожата има редица предимства пред мануалното – то е по-бързо, безболезнено е и не изисква никакво възстановяване. Това го прави подходящо дори и по време на обедна почивка.

Колко време е възстановяването след апаратно почистване на лице?

За разлика от ръчното почистване, при апаратно няма възстановителен период. Може да извършите Вашата процедура в обедната си почивка.

Мнения за The Clean Face

 • The Clean Face е мястото, в което често прекарвам обедната си почивка. Кожата ми възвръща блясъка си, а най-хубавата част е, че дори не се налага да слагам грим след това!

  Весела, 24г., гр. София
 • От малка имам мазна и склонна към акне кожа. Мануалното почистване при козметик изисква от мен поне 2 дни за възстановяване. Тогава научих за апаратно почистване с аквапилинг и реших да опитам. Много съм доволна.

  Гергана, 33г., гр. София
 • Правя си апаратно почистване на лицето от години и така поддържам кожата си сияйна и хидратирана. Искам да благодаря на екипа на The Clean Face за професионализма и да им пожелая още много успехи!

  Преслава, 47г., гр. София
 • Имам мазна кожа, която изисква редовно почистване. Препоръчаха ми The Clean Face и направих посещение, след което останах много доволен. Страхотно е, че предлагат частично почистване при мъже с брада. Препоръчвам.

  Стоян, 34г., гр. София
4.7/5 - (8 гласа)
logo-w300-white

Filters are great, but clean face is better