logo-w300-white

Почистване на лице с ултразвук.

Ултразвук

The Clean Face е първият и единствен козметичен център в гр. София, който предлага една единствена услуга – професионално апаратно почистване на лицето. Доверете се на нашите медицински козметици, за да получите качествена услуга в няколко стъпки.

Какво представлява процедурата ултразвук на лице?

Благоприятните ефекти на тази процедура са базирани на това, че ултразвукът може да повиши проницаемостта на кожната бариера и да увеличи пропускливостта й за някои вещества.

Какви ефекти се постигат с процедурата ултразвук на лице?

 • Стимулиране на локалния метаболизъм

 • Успокоява кожата

 • Подпомага преноса на вещества през кожната бариера

 • Ускорява процесите на регенерация

 • Потенцира образуването на еластин

 • Подобрява качеството на кожата

Накрайник за ултразвук на лице

Нашата професионална апаратура за почистване на лице притежава накрайник, който генерира ултразвук, приложим в областта на лицето. Процедурата подобрява кръвообращението, стимулира лимфния дренаж и ускорява трептенето на клетките. Кожата се изглажда и озарява.

Принцип на действие

Сонопорацията е процес, при който с помощта на ултразвук се извършва пренос на нискомолекулни водно- или мастноразтворими вещества през кожата. Използва се за дълбока хидратация на кожата или като част от терапията при различни дерматози.

Как протича процедурата ултразвук на лице в The Clean Face?

Лицето се почиства старателно от наличния грим. Нанася се контактен крем. Обхожда се цялото лице, като се отделя особено внимание на проблемните зони. Накрайникът се придвижва с плавни движения, като се постига леко до умерено загряване на кожата. Процедурата отнема 10-15 моинути. След манипулацията няма никакви следи, което я прави подходяща дори в обедната почивка. Може да се комбинира с аква пилинг, мултиполярна радиочестота и йонен лифтинг.

Цена за ултразвук на лице в гр. София

В The Clean Face имате възможност сами да изберете стъпките от нашата програма! Защо да заплащате за нещо, от което Вашата кожа не се нуждае? При нас цената за ултразвук на лице е 25 лв., но при покупка на пакет може да падне до 15 лв.  Пълна информация за цените на предлаганите от нас услуги може да откриете на страницата с нашия ценоразпис.

Къде може да си направите ултразвук на лицето в гр. София?

Заповядайте в козметичен център The Clean Face, локализиран в сърцето на град София – бул. Арсеналски 2, Park Center Sofia, етаж 0. Повече детайли може да откриете на страницата за контакт.

Често задавани въпроси

Колко често може да се прилага процедурата ултразвук на лице?

Процедурата може да се прилага между 1 и 4 пъти месечно.

Може ли да се комбинира с други процедури?

Може да се комбинира с аква пилинг, мултиполярна радиочестота и йонен лифтинг.

Колко време е възстановяването след ултразвук на лице?

Процедурата няма възстановителен период, което я прави подходяща за всеки сезон и по всяко време на деня.

Мнения за The Clean Face

 • The Clean Face е мястото, в което често прекарвам обедната си почивка. Кожата ми възвръща блясъка си, а най-хубавата част е, че дори не се налага да слагам грим след това!

  Весела, 24г., гр. София
 • От малка имам мазна и склонна към акне кожа. Мануалното почистване при козметик изисква от мен поне 2 дни за възстановяване. Тогава научих за апаратно почистване с аквапилинг и реших да опитам. Много съм доволна.

  Гергана, 33г., гр. София
 • Правя си апаратно почистване на лицето от години и така поддържам кожата си сияйна и хидратирана. Искам да благодаря на екипа на The Clean Face за професионализма и да им пожелая още много успехи!

  Преслава, 47г., гр. София
 • Имам мазна кожа, която изисква редовно почистване. Препоръчаха ми The Clean Face и направих посещение, след което останах много доволен. Страхотно е, че предлагат частично почистване при мъже с брада. Препоръчвам.

  Стоян, 34г., гр. София
4.8/5 - (11 гласа)
logo-w300-white

Filters are great, but clean face is better