Възстановяване след почистване на лицето

Възстановяване след почистване на лицето

The Clean Face е първият и единствен козметичен център в гр. София, който предлага една единствена услуга – професионално дълбоко почистване на лицето. Доверете се на нашите медицински козметици, за да получите качествена услуга в няколко стъпки.

Професионално почистване на лице в The Clean Face

Дори една процедура почистване за лице може да осигури на кожата Ви това, от което се нуждае, за да остане здрава и да изглежда сияйна, особено в слънчевите дни на лятото. Какво се случва обаче, след като сте почистили кожата си при професионалист?

Ние въвеждаме тонери, слънцезащитни продукти или серуми в нашата рутина, за да предпазим и подхранваме кожата си със съставки, както и да й помогнем да изглежда по-добре. По същия начин, лечението Ви за лице не спира просто след като сте направили процедура.

В зависимост от поставените цели, Вашият терапевт или дерматолог може да Ви посъветва относно последващи стъпки за постигане желаните резултати. Освен запазването на следващ час при професионалист, съветите за последваща грижа, които те дават, са също толкова важни за Вашата кожа.

Защо е важна последващата грижа за по-добро възстановяване след почистване на лицето?

 • Грижите след процедурата дават възможност на кожата Ви по-бързо да се адаптира към процедурите и съставките, като по този начин се повишава ефективността на лечението.

 • Насоките след процедурата са специфични в зависимост от типа и състоянието на кожата Ви.

 • Следвайки тези препоръки постигаме по-добри резултати, по-ефективно възстановяване след почистване на лицето и по-бързо постигане на поставените цели.

Ето някои основни навици в грижата за кожата, които можете да включите веднага след процедурата за лице с цел по-добри резултати.

Нашите 5 препоръки за по-бързо възстановяване след почистване на лице:

#1 Избягвайте да слагате грим или други продукти за лице поне 6 часа след процедурата.

Кожата Ви съдържа много пори, а нанасянето на грим или натрупването на  продукти за лице като овлажнители или серуми непосредствено след процедурата може да запуши порите Ви.

#2 Избягвайте абразивни продукти за грижа за кожата като ексфолианти поне 72 часа след процедурата.

Нормално е да изпитате леко зачервяване след почистване на лицето или сърбеж след екстракция. Въпреки това, Вашият терапевт ще нанесе лек крем или овлажнител, за да успокои кожата Ви и да й помогне да заздравее. Важно е да оставите кожата си да се възстанови след третиране на лицето. 

#3 Стойте далеч от директна топлина до 48 часа след лечението.

Директната топлина може да включва шезлонги, сауни или горещи СПА процедури. Най-добре е да избягвате слънчевите лъчи на плажа веднага след процедурата за лице, тъй като кожата Ви е напълно сурова и уязвима през това време, което я прави незащитена от тези въздействия.

#4 Не прекалявайте с почистването.

Максимата „колкото повече – толкова повече“ не работи добре за Вашето лице. Затова не прекалявайте с процедурите и се съобразявайте с препоръките на Вашия терапевт.

#5 Избягвайте задимени помещения след процедурата.

Димът от цигари съдържа частици, които могат да запушат порите Ви. Това може да влоши състоянието на кожата.

Цена за дълбоко почистване на лице в гр. София

В The Clean Face ти избираш стъпките за твоята индивидуална програма. При нас цената за дълбоко почистване на лице започва от 47 лв. в зависимост от избрания пакет. Пълна информация за цените на предлаганите от нас услуги може да откриеш на страницата с нашия ценоразпис.

Дълбоко почистване на лице в гр. София

Заповядайте в козметичен център The Clean Face, локализиран в сърцето на град София – бул. Арсеналски 2, Park Center Sofia, етаж 0. Повече детайли може да откриете на страницата за контакт.

Онлайн магазин

Мнения за The Clean Face

 • The Clean Face е мястото, в което често прекарвам обедната си почивка. Кожата ми възвръща блясъка си, а най-хубавата част е, че дори не се налага да слагам грим след това!

  Весела, 24г., гр. София
 • От малка имам мазна и склонна към акне кожа. Мануалното почистване при козметик изисква от мен поне 2 дни за възстановяване. Тогава научих за апаратно почистване с аквапилинг и реших да опитам. Много съм доволна.

  Гергана, 33г., гр. София
 • Правя си апаратно почистване на лицето от години и така поддържам кожата си сияйна и хидратирана. Искам да благодаря на екипа на The Clean Face за професионализма и да им пожелая още много успехи!

  Преслава, 47г., гр. София
 • Имам мазна кожа, която изисква редовно почистване. Препоръчаха ми The Clean Face и направих посещение, след което останах много доволен. Страхотно е, че предлагат частично почистване при мъже с брада. Препоръчвам.

  Стоян, 34г., гр. София
4.6/5 - (8 гласа)
Дълбоко почистване на лице