logo-w300-white

Йонен лифтинг и терапии за лице.

Йонен лифтинг

The Clean Face е първият и единствен козметичен център в гр. София, който предлага една единствена услуга – професионално апаратно почистване на лицето. Доверете се на нашите медицински козметици, за да получите качествена услуга в няколко стъпки.

Какво представлява процедурата йонен лифтинг?

Използва се репулсивна електрозадвижваща сила, чрез която се осигурява ускоряване на локалния метаболизъм, трансдермална доставка на вещества и стимулиране на лимфния ток.

Какви ефекти се постигат с процедурата йонен лифтинг?

 • Стимулиране на локалния метаболизъм

 • Ускорява обмена на веществата

 • Спомага лимфния дренаж

 • Придава еластичност на кожата

 • Неоперативен лифтинг ефект

 • Видимо озаряване на кожата

Накрайник за йонен лифтинг

Нашата професионална апаратура за почистване на лице притежава накрайник за йонен лифтинг. Той генерира репулсивна електрозадвижваща сила, която стимулира локалния метаболизъм.

За какво се използва?

Йонният лифтинг може да е самостоятелна процедура или финален щрих на нашето 4 стъпково почистване на лицето. Основните ползи са свързани с ускоряване на локалния метаболизъм и трансдермална доставка на вещества. Накрайникът е с малки и компактни размери, което го прави подходящ за най-нежните зони на лицето като околоочния контур. Крайният ефект е подобряване състоянието на кожата и стимулиране на лимфния ток.

Как протича процедурата йонен лифтинг на лице в The Clean Face?

Лицето се почиства старателно от наличния грим. Нанася се контактен крем. Обхожда се цялото лице, като се отделя особено внимание на проблемните зони. Накрайникът се придвижва с плавни движения, като се постига леко до умерено загряване на кожата. Процедурата отнема 10-15 моинути. След манипулацията няма никакви следи, което я прави подходяща дори в обедната почивка. Може да се комбинира с аква пилинг, мултиполярна радиочестота и ултразвук.

Цена за йонен лифтинг на лице в гр. София

В The Clean Face имате възможност сами да изберете стъпките от нашата програма! Защо да заплащате за нещо, от което Вашата кожа не се нуждае? При нас цената за йонен лифтинг на лице е 25 лв., но при покупка на пакет може да падне до 15 лв.  Пълна информация за цените на предлаганите от нас услуги може да откриете на страницата с нашия ценоразпис.

Къде може да си направите йонен лифтинг на лицето в гр. София?

Заповядайте в козметичен център The Clean Face, локализиран в сърцето на град София – бул. Арсеналски 2, Park Center Sofia, етаж 0. Повече детайли може да откриете на страницата за контакт.

Често задавани въпроси

Колко често може да се прилага процедурата йонен лифтинг на лице?

Процедурата може да се прилага между 1 и 4 пъти месечно.

Може ли да се комбинира с други процедури?

Може да се комбинира с аква пилинг, мултиполярна радиочестота и ултразвук.

Колко време е възстановяването след йонен лифтинг?

Процедурата няма възстановителен период, което я прави подходяща за всеки сезон и по всяко време на деня.

Мнения за The Clean Face

 • The Clean Face е мястото, в което често прекарвам обедната си почивка. Кожата ми възвръща блясъка си, а най-хубавата част е, че дори не се налага да слагам грим след това!

  Весела, 24г., гр. София
 • От малка имам мазна и склонна към акне кожа. Мануалното почистване при козметик изисква от мен поне 2 дни за възстановяване. Тогава научих за апаратно почистване с аквапилинг и реших да опитам. Много съм доволна.

  Гергана, 33г., гр. София
 • Правя си апаратно почистване на лицето от години и така поддържам кожата си сияйна и хидратирана. Искам да благодаря на екипа на The Clean Face за професионализма и да им пожелая още много успехи!

  Преслава, 47г., гр. София
 • Имам мазна кожа, която изисква редовно почистване. Препоръчаха ми The Clean Face и направих посещение, след което останах много доволен. Страхотно е, че предлагат частично почистване при мъже с брада. Препоръчвам.

  Стоян, 34г., гр. София
4.4/5 - (15 гласа)
logo-w300-white

Filters are great, but clean face is better